Vi har siden starten produsert ulike innredningsløsninger for butikker og restauranter. Alle løsningene er blitt til gjennom tett dialog, oppfølging og rådgivning.

Har du en visjon eller ønske? Snakk med oss: Våre løsninger leverer mer enn bare ett gitt uttrykk. Materialvalg og videre behandling påvirker mye: Vedlikehold, lyd osv. Med oss får du det slik du vil ha det, pluss en hel del til!

Restaurant- og
Butikkinnredning

Interiør/eksteriør for restaurant, bar & nattklubb

Restauranter vi jobber med trenger løsninger fra mennesker som forstår at det å drive restaurant handler om mer enn å servere god mat - det handler om å skape en opplevelse

En god opplevelse påvirkes av utallige inntrykk,- og innredning er helt klart en av dem. Vi kan levere stort sett hva som helst av ideer til interiør og eksteriør. Barskap i stål og glass, mobile bardisker, hengende hyller over bardisk, stålvinduer, hovmesterbord, fothvilere på barkrakker samt bord- og benkunderstell.

"Akevitt-vogn"

Apropos kreativitet: Her vises en "akevitt-vogn" som helt klart skaper en unik opplevelse for kunden, og alle gjestene i restauranten. Vognen ble levert med bar, skilt med logo, glassoppheng på undersiden samt ringeklokke

Trenger du noen å dele din idè med? Snakk med oss og få innspill og ideer til hvordan du kan får det slik du ønsker: Design, utrykk, kostnad, og praktisk gjennomføring, med oss blir det slik du trenger.

Med oss er det det ingenting i veien for å være kreativ. Materialvalg kan gjerne være ubehandlet røft stål, kombiner med tre eller andre materialer, rustfritt stål, corten eller pulverlakkert snakk med oss for råd, tips og inspirasjon.

Interiør for butikk

I butikker gjelder det å skape en stemning som er i tråd med produktene og det de leverer for kunden. Produktene er allerede designet for å gjøre dette, da er det bare en ting igjen: interiøret.

Godt gjennomtenkt interiør skaper blikkfang til å trekke folk inn, samt hjelpe kunden å forstå hvilke kvalitet og forventning de kan ha til produktet. Det er dette vi hjelper deg å få til.

Metall holder lenge og det kan formes og tilpasses det meste. Her er det kun fantasien som setter en stopper. Har du sett en stilig løsning du kunne tenkt deg så har vi sannsynligvis en del gode tips og råd, slik at alt blir som du ønsker, nå og i fremtiden.

Interiør for klær og mote

For klesbutikker har vi ved flere anledninger produsert diverse stativer og oppheng i stål i kombinasjon med tre. På denne måten får butikken en innredning som skiller seg ut fordi man lettere får en helhet og samspill mellom produkt og interiør. Et annet eksempel er svingbare eksponeringsstativ festet i golv og tak (til galleri og utstilling)

Trearbeidet utføres da hos dyktige møbelsnekkere som vi har samarbeid med, dvs. Tjerand Fine Furniture AS og Finer og treimport AS.