Kan du sveise? Trives du med varierte arbeidsoppgaver og å finne lure løsninger? Kunne tenke deg jobb i en fleksibel bedrift, som aldri vil "gå ut på dato"?

Vi leter nå etter et tilskudd til vårt produksjonsteam. Leverer du sveisejobber med kvalitet, men evner også å ta en prat med en kunde og planlegge gjennomføringen av prosjektet på mest mulige effektiv måte:

Da er vi plassen for din videre utvikling!

Kvalifikasjoner:
Sveise kunnskaper og erfaring, gjerne med flere ståltyper. Utdanning innen mekanikk/teknikk, industriell produksjon eller lignende.

Må beherske norsk både skriftlig og muntlig
Arbeidsoppgaver:
Levere sveiseprodukter av høy kvalitet.
Bistå kunden med kunnskap og innsikt som gjør at oppgaven kan løses effektivt innenfor kundens behov, budsjett og ønsker.

Personlige egenskaper:
Du er positiv, tar initiativ, har interesse for faget og er flink til å se løsninger.
- Fleksibel til å bidra når det trengs - Trives med å jobbe selvstendig samt i team
- Målrettet med pågangsmot og strukturert med høy grad av nøyaktighet og gjennomføringsevne
- Proaktiv og engasjert 
- Positiv innstilling som smitter
- Evne og vilje til å ta på seg uforutsette
oppgaver de gangene de kreves.

Om arbeidsgiveren:
Industri og maritim service AS er en bedrift som i utgangspunktet gjør nesten hva det skulle være av arbeid i metall. Vi leverer alt fra store prosjekter til bedrifter, utbyggere og kommuner, til enkelt-produkter for private kunder, resturanter og all slags typer prosjekter. Utforsk gjerne våre nettsider for å få et inntrykk, selv om vi gjør mye mer enn vi har mulighet til å lage nettsider fo