Hjem & Interiør

Har du en egen ide, eller trenger innspill til å skape en praktisk løsning?

Metall gir flere muligheter enn andre typer materialer rett og slett fordi det er så sterkt. Det betyr at man kan f.eks holde tunge glassvegger uten at man får store "bråkete" lister og rammer stikker av med hele romfølelsen.

Det eneste du trenger å gjøre er å sende oss bilder og en liten beskrivelse, så følger vi opp med innspill og tilbake-melding, og selvfølgelig pris når vi er sikre på at vi er på bølgelengde.

Metall holder lenge og det kan formes og tilpasses det meste. Her er det kun fantasien som setter en stopper. Har du sett en stilig løsning du kunne tenkt deg så har vi sannsynligvis en del gode tips og råd, slik at alt blir som du ønsker, nå og i fremtiden.

3 ting du bør tenke på:

1. Design og utforming

En referanse trenger ikke være så veldig detaljert, om du har et bilde, eller en enkel tegning vil det være til stor hjelp. (Eller navn på designet om du ønsker en mer klassisk løsning)

2. Hvor?

Inne eller ute? På hytta eller hjemme. Vil det bli stående ute i saltsprøyt hele året?

Forskjellig bruk kommer med forskjellig hensyn og uante detaljer man kanskje ikke kommer på i farten.

Jo mer innsikt i type bruk og hensikt du deler med oss, jo lettere blir det for oss å tilpasse løsningsforslaget vårt, og jo mer får du ut av all erfaringen og kunnskapen vår.

3. Underlag, terreng, type gulv og vegg, kriker og kroker

Som du sikkert har skjønt allerede så skal det mye til for at vi ikke finner en god løsning. Send gjerne ett bilde til oss som viser ønsket sted, material ønsker, ide osv, da blir det lettere for oss å gi klar og tydelig tilbakemelding.

Spør oss, send inn ditt prosjekt, eller bestill en gratis uforpliktendende befaring

Vi leverer skreddersydd metalldesign for bedrift, privat og offentlig; ingen oppdrag for stort eller for lite.