Er du (kanskje) vår nye kollega?

Er du en dyktig sveiser som liker å ta initiativ og også trives med å lede andre? Trives du med å løse oppgaver sammen med kollegaer og kunder, og har interesse for interiør og design?

Da er vi den perfekte plassen for videre utvikling!

Hei, vi ønsker å komme i kontakt med en hyggelig og omgjengelig person som kan og liker:

å sveise.
å organisere
å snakke med kunder
å ha en hektisk, men fleksibel og variert hverdag

Dette er ikke en formell stillingsannonse.

Se på det mer som en uformell mulighet til å komme i kontakt og gjøre deg kjent for en spennende bedrift i rask utvikling på tvers av bransjer og med mange ben å stå på.

Industri og maritim service AS er en bedrift som i utgangspunktet gjør hva det skulle være av arbeid i metall. Vi leverer alt fra store prosjekter til bedrifter, utbyggere og kommuner, til enkelt-produkter for private kunder. Utforsk gjerne våre nettsider for å få et inntrykk, selv om vi gjør mye mer enn vi har mulighet til å lage nettsider for.

Vi har det siste året tatt grep for å åpne for flere markeder med stor suksess, i tillegg til å levere kvalitetsløsninger for våre eksisterende markeder.

Derfor er vi i utgangspunktet ute etter hjelp i selve produksjonen, og vi har et godt miljø for opplæring og oppfølging.

Men: vår ambisjon for deg som vår nye kollega er at du etterhvert blir en del av teamet som er i kontakt med kunder og på sikt kan hjelpe til med å strukturere leveranser og produkter på en praktisk og god måte for alle involverte parter.

Denne type rolle er perfekt for deg som kan sveise, men som gjerne har tatt deg selv i å ønske litt mer innflytelse på hvordan oppgaven skal løses samtidig som det fort blir litt kjedelig å sveise de samme skjøtene igjen og igjen. På toppen av dette liker du å prate med folk å finne løsninger sammen.

Må beherske norsk veldig bra.

Dersom du kunne tenke deg en litt mer sikker fremtid i et selskap som har MANGE ben å stå på, i tillegg til å være litt ambisiøs: Legg igjen litt info om deg selv da vel! 🙂