Kan du sveise? Trives du med varierte arbeidsoppgaver og å finne lure løsninger? Kunne tenke deg jobb i en fleksibel bedrift, som aldri vil "gå ut på dato"?

Vi leter nå etter et perfekt tilskudd til vårt produksjonsteam. Leverer du sveisejobber med kvalitet, men evner også å ta en prat med en kunde og planlegge gjennomføringen av prosjektet på mest mulige effektiv måte:

Da er vi den perfekte plassen for din videre utvikling!

Hei, vi ønsker å komme i kontakt med en hyggelig og omgjengelig person som kan og liker:

å sveise.
å organisere
å snakke med kunder
å ha en hektisk, men fleksibel og variert hverdag

Dette er ikke en formell stillingsannonse.

Se på det mer som en uformell mulighet til å komme i kontakt og gjøre deg kjent for en spennende bedrift i rask utvikling på tvers av bransjer og med mange ben å stå på.

Industri og maritim service AS er en bedrift som i utgangspunktet gjør nesten hva det skulle være av arbeid i metall. Vi leverer alt fra store prosjekter til bedrifter, utbyggere og kommuner, til enkelt-produkter for private kunder, resturanter og all slags typer prosjekter. Utforsk gjerne våre nettsider for å få et inntrykk, selv om vi gjør mye mer enn vi har mulighet til å lage nettsider for.

Pilene peker oppover: Vi har det siste året tatt grep for å åpne for flere markeder med stor suksess, i tillegg til å levere kvalitetsløsninger for våre eksisterende markeder. Dette gjør at vi har flere ben å stå på, uansett hva fremtiden bringer.

Det som er unikt med din rolle hos oss er at du står nokså fritt til å velge selv, i tillegg til at den krever kvalitet i sveisearbeidet og solide planlegging og gjennomføringsevner. Årsaken er at våre oppdrag er ekstremt varierte, så hos oss slipper du å være en menneskelig robot som kun er satt til å sveise den samme kjedelige skjøten hver bidige dag. Nevn gjerne dersom du har sertifikater, men dette er ikke et krav.

I stedet får du være med å forme dagene, arbeidet og resultatene og kanskje kjekkest av alt: Daglig nyte sluttresultatet og verdien ditt håndverk skaper for andre.

Enten det er snakk om et kreativt tilskudd til en kommunal lekeplass, flotte metall- og glass-dører til et eksklusivt hjem, eller en stilig blomsterkasse med integrert elbillader som snor seg fra innkjørsel og helt rundt til hagen:

Vi trenger deg som kan balansere dine ferdigheter og gode løsninger med en forståelse for kundens perspektiv, samtidig som du ikke glemmer at planlegging, ressursbruk og effektivitet i selve gjennomføringen er kritisk for suksess.

I tillegg kan vi tilby et miljø med god humør, en god dose knusktørr humor og stort fokus på å sikre at du får støtten og hjelpen du trenger for å levere det du skal, slik du og kunden din ønsker og trenger.

Lønn: Diskuteres.
Arbeidssted: Mariero

Dersom du kunne tenke deg en variert hverdag, sikker og trygg fremtid i et selskap som har MANGE ben å stå på, i tillegg til at du litt ambisiøs: Legg igjen litt info om deg selv da vel! 🙂