Har du en god ide, kan vi lage det!

Industri og maritim service

Verkstedet er svært allsidig; ingen oppdrag for stort eller for lite.

Industri og Maritim Service leverer tjenester og produkter relatert til metallarbeid.

Vanlig, rustfritt og syrefast stål

Vi arbeider med både vanlig, rustfritt og syrefast stål, støpegods samt aluminium. Vi tilpasser løsninger til kundens behov og har gjennom årene produsert mye forskjellig, alt fra blomsterkasser, restaurant- og butikkinnredning og bordunderstell til stupebrett og alle varianter av gjerder og porter.

Rekkverk, gjerder og porter m.m.

Restaurerings- og ombyggingsoppdrag er en viktig del av vår virksomhet og innbefatter ulike typer gjerder og porter. En av våre største aktiviteter er innenfor produksjon og montering av rekkverk, slik som Bryne og Sørlands-rekkverk samt det originale Stavanger-rekkverket.

Rehabilitering og nyprodukjson i smijern

Vi påtar oss også ulike oppdrag innenfor smijern som for eksempel porter, gjerder, vindusgitter, stativer, lysglobe og mye mer. Ved hjelp av vår spesialmaskin for smijern kan vi foreta både rehabilitering og nyproduksjon av alt innenfor smijern.

Industri, offentlig sektor og privatpersoner

Våre kunder er både industri, offentlig sektor og privatpersoner. Det aller meste av våre innkjøp gjøres i det lokale markedet, og produseres og ferdigstilles i våre lokaler på Mariero i Stavanger.