Vegger og dører i smijern og glass

100% Norsk håndtverk. Produsert i Norge. Skreddersøm

Skaper et eksklusivt og åpent rom

Bedre kvalitet - for samme pris

Behandles for å vare evig

Lik finish på for og bakside

Metall og glass fungerer veldig godt sammen, en av hovedfordelene er at styrken på metallet gjør at man kan bære mer glass.

Med andre ord, man kan maksimere glassflatene og derfor skape mer romfølelse og utnytte glasset bedre.

Vurderer du vegg og/eller dører i smijern og glass?

Les vår korte guide:

Svart ramme er veldig populært om dagen, men husk at det er mulig å gjøre metallet mindre dominerende ved hjelp av annet fargevalg.

Som alt annet her hos oss: alt er mulig!

Med oss blir det slik du ønsker. Enten du er på jakt etter den moderne, luksuriøse og industrielle stilen eller om du har egne ideer eller har ønsker noe annet: Vi kan hjelpe deg. 

Det lille ekstra (uten at det koster mer): 

Hos oss blir rammen helt lik på begge sider (det er vanlig å selge disse med en “fin” side og en “bakside”)

Hos oss får du  kun “fine” sider, det skal jo se bra ut uansett hvor man ser fra?

Det lille ekstra (uten at det koster mer): 

For å få den “gammeldagse finnishen” bruker vi pulverlakk i sort matt, med struktur. Da får man det rustikke og nesten industrielle utrykket som mange gjerne ønsker. Og dermed blir også helt vedlikeholdsfritt!

Ting å tenke på før du går i gang:

Montering

Veggene er i utgangspunktet enkle å montere, du trenger kun å skru fast ytterrammene. Når det er sagt, er det verdt og nevne at dette er tunge saker, samt at det å ha litt erfaring og kunnskap om materialet som er brukt i vegger og tak kan derfor bli viktig. Generelt så anbefaler vi å få en fagmann til å hjelpe til. Dette kan vi bistå med å finne ut av.

Trekk

Sjeldent at dette er noe å tenke på, vi er innendørs og trekk eller temperaturforskjeller oppstår ikke mellom de områdene som blir delt av en slik type vegg

Noen ganger ønsker man likevel å holde på varmen i en del av rommet ved hjelp av veggene og dører. Dette løses enkelt ved å gå over med fugemasse for å tette mellom smijernet og vegg,tak og gulv. 

Lydisolasjon

Det vanligste er enkelt glass med pakninger, det fanger opp litt lyd, men ikke på samme måte som vinduer du har ellers i huset.

Pris på frakt?

Vi sender til hele Norge. Dette er nokså tunge og store pakker. Om du sender oss en beskrivelse av ditt prosjekt vil du også få et estimat på frakt (siden vi da kan få  en ide om vekt og størrelse)

Be om prisoverslag

Det aller beste er et bilde som viser mål. Da ser vi hele kompleksiteten og vi kan se på materialer brukt i vegger,tak og gulv og dermed ta dette med i vår tilbakemeldingen til deg. 

Få et GRATIS prisoverslag